Events
7
Jul
2022

Predstavnici Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) posetili su sedište Akademije tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd (ATUSS). Tom prilikom, predsednica ATUSS-a, dr Vera Petrović, prof.s.s je poželela dobrodošlicu gospodinu Draganu Pejoviću, direktoru RATELA. Potpisan je Ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji ove dve institucije. Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, Studenti sa osnovnih i master studija Odseka Visoka škola elektrotehnike i računarstva, Odseka Visoka škola za informacione i komunikacione tehnologije i Odseka Visoka železnička škola, koji se nalaze u sastavu ATUSS-a, moći će da deo svoje nastave kao i časove stručne prakse obave u RATEL-u, a sve sa ciljem sticanja praktičnih i iskustvenih znanja i veština u skladu sa profilom studija koje pohađaju.

13
Maj
2022

IQOS We Together

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u petak, 13.5.2022. u 21 čas, održati finale konkursa za mlade dizajnere „IQOS We Together” u okviru Belgrade Fashion Week-a, u Bioskopu Balkan. Na reviji finalista konkursa učestvovaće i naši studenti i bivši studenti studijskog programa Dizajn tekstila i odeće, Odseka Visoka tekstilna škola za dizajn, tehnologiju i menadžment Akademije tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd. U žiriju će se naći i naša asistentkinja i modna kreatorka Sonja Jocić, pored istaknutih imena u svetu mode kao što su Nenad Radujević, Ašok Murti, Tijana Pavlov i Ana Ostojić.

10
Maj
2022

Belgrade Fashion Week

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u utorak, 10.5.2022. u 19.30 časova, u okviru Belgrade Fashion Week-a, u Bioskopu Balkan održati tematska grupna revija priznatih i poznatih modnih dizajnera pod nazivom „Koji je tvoj pogled na svet?”. Na reviji će svoje modele prikazati Sonja Jocić – modna kreatorka i asistent na Odseku Visoka tekstilna škola za dizajn, tehnologiju i menadžment Akademije tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd, kao i Dragana Ognjenović, Lili Tailor, Svetlana Jaćović i SestreS. Revija „Koji je tvoj pogled na svet?” je društveno odgovorni projekat posvećen prevenciji u Oftalmologiji, a dizajneri će predstaviti po dva modela na vizuelno različite načine – monohromatski i u različitim bojama, i na taj način simbolično istaći značaj ove teme.

May
28,
2021

Signing the Agreement on Dual Education

Agreement on dual education was signed between the Academy of Technical and Art Applied Studies Belgrade (ATUSS) and the Post Office of Serbia.

Realized student mobility >>>

Student Mobility Guide

ECHE application Award letter

Announcements
JAVNI POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA ZA KA 103 MOBILNOSTI ERAZMUS+ PROGRAMA

Akademija tehničko-umetničkih strukovnih studija Beograd (ATUSS) raspisuje jedinstveni poziv za prijavu kandidata za Erazmus+ odlazne mobilnosti prema Erazmus+ programskim zemljama. U kategoriju Erazmus+ programskih zemalja spadaju sve zemlje Evropske Unije, Norveška, Island, Lihtenštajn, Severna Makedonija, Turska i Srbija.

  • TRAJANjE JAVNOG POZIVA: 01. oktobar 2022. godine do popune mesta
  • ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA: 01.oktobar 2022 do popune mesta
  • PRIJAVE PREDATI ELEKTRONSKIM PUTEM NA SLEDEĆU ADRESU: mobilnost@atuss.edu.rs, sa naznakom u naslovu mejla da je u pitanju prijava za KA103 odlazne studentske mobilnosti za obavljanje stručne prakse

Detaljne infomacije o procesu prijavljivanja možete pogledati OVDE >>>.

Dopis Ministra - obraćanje povodom početka nove akademske godine

Dopis Ministra - obraćanje povodom početka nove akademske godine možete pogledati OVDE >>>

KONAČNA RANG LISTA KANDIDATA ZA UPIS U PRVU GODINU OSNOVNIH STRUKOVNIH STUDIJA ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU

Objavljena je konačna rang lista kndidata formirana na osnovu uspeha u srednoj školi i bodova ostvarenih na prijemnom ispitu za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih studija za školsku 2022/2023. godinu u trećem (SEPTEMBARSKOM) upisnom roku, listu možete pogledati OVDE>>>.

KONAČNA RANG LISTA KANDIDATA ZA UPIS U PRVU GODINU MASTER STRUKOVNIH STUDIJA U DRUGOM UPISNOM ROKU ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU

Objavljena je konačna rang lista kndidata formirana na osnovu opšte prosečne ocene ostvarene na prethodnom nivou studija i prijemnog ispita za upis u prvu godinu master strukovnih studija za školsku 2022/2023. godinu, listu možete pogledati OVDE>>>.

Odobrene mobilnosti za ERASMUS KA 131

Na interni javni poziv za zaposlene i studente ATUSS-a za ERASMUS KA131 odlazne mobilnosti iz 2021. godine, koji je trajao od 06. jula do 30. avgusta prijavilo se 3 zaposlena i jedan student. Listu prijavljenih kandidata možete pogledati OVDE>>>

ATUSS IN THE MEDIA
Industry Academy programs

Huawei ICT academy - ATUSS Belgrade

Mikrotik academy - ATUSS Belgrade