Студентске секције

Спортска секција

Студенти АТУСС представљају на разним спортским активностима које се организују у граду, држави и ван државе. Нека од такмичења где смо учествовали и учествујемо су: хуманитарни турнири, маратони, Еуроијада (Краков, 2015. и Праг, 2016.), спортске лиге студената у оквиру Универзитетског спортског савеза Београда (организују се према календару УССБ-а), Вишијада у оквиру Студентске конференције високих школа Србије (организује се у месецу мај, углавном ван државе), Еуро-Каталонија (Љорет де Мар, 2018.) Одсек Висока школа електротехнике и рачунарства обезеђује термине студентима за спортске активности у балон сали Поско Арена, Булевар војводе Мишића 24. Тренинзи су организовани суботом у следећим терминима: Кошарка 12-13ч, Футсал 13-14ч, Одбојка 14-15ч. Студенти такође могу користити салу студентског дома 4. Април средом од 9-10ч.

Школа обезеђује термине студентима за спортске активности у балон сали Поско Арена, Булевар војводе Мишића 24. Тренинзи су организовани суботом у следећим терминима: Кошарка 12-13ч, Футсал 13-14ч, Одбојка 14-15ч. Студенти такође могу користити салу студентског дома 4. Април средом од 9-10ч.

УУ свим терминима заједно тренирају мушкарци и девојке.На сајту школе, страницама и групама на друштвеним мрежама објављују се актуелна обавештења о спортским активностима.

Позивамо све студенти који су заинтересовани да се баве спортом, да се прикључе спортској секцији како би смо представили нашу школу у што бољем светлу.За организацију студената-спортиста задужен је: Спортски Савез, председник Синиша Станчић.

Групе спортског савеза:

Секција за мултимедију

Секција за роботику